Presentació             Saló 2011 del Gremi d'Antiquaris

El Gremi d’Antiquaris de Catalunya des de la seva llarga trajectòria de més de cinquanta anys i iniciador del saló més antic del nostre País, és conscient de la seva responsabilitat en els moments actuals i  ha decidit impulsar el  Saló 2011 d’Art i Antiguitats que se celebrarà a  les Reials Drassanes de Barcelona del 15 al 23 d’octubre proper.

El Gremi espera que, en oferir-lo a galeristes i antiquaris, aquests hi trobin l’eina professional que tots jutgem necessària. I també vol oferir-lo al públic del nostre País per perpetuar la cita comuna de trobada i festa anuals per a tots els afeccionats a l’art i les antiguitats.

La tutela del Gremi d’Antiquaris de Catalunya és la millor garantia de la qualitat, l’autenticitat i l’adequació comercial  de les peces exposades. Estem segurs que només els salons com aquest  poden oferir el millor tracte professional als clients i visitants, i apropar al públic interessat els coneixements, la professionalitat i la passió per l’art i les antiguitats.

L’acondicionament dels stands i la decoració del recinte seran els que corresponen a un muntatge de la màxima categoria entre els certàmens d’art i antiguitats. Igualment, la convocatòria d’aquest saló anirà acompanyada d’una campanya de difusió amb la instal·lació de banderoles als carrers de Barcelona, i una campanya publicitària a televisió, ràdio, premsa escrita generalista, revistes especialitzades i internet.

La organizació treballará el màxim per a què aquest salón 2011 siguia una  plataforma útil de difusió, negoci i trobades professionals per a tots els seus participants.

                                                                                                                                                             TORNAR